Werklocatie

Omgeving Bevelanden

Novajoy Birthing - Met behulp van regie en kennis een vreugdevol nieuw begin creëren met de geboorte van je baby!

Over mij

Hey, hallo, welkom!

Mijn naam is Jessica Neubacher-Jonkman en ik ben 29 jaren jong. Ik ben zelf mamma van 2 meisjes, Sterre-Jana Joy van 4 jaar en Luna Ella Nova van 3 jaar. Van onze tweede ben ik uiteindelijk met precies 40 weken bevallen, en het verhaal rondom die bevalling kun je lezen op deze website op de “over mijn bevallingen” subpagina.

Het komt zoals het komen moet

Tijdens mijn eerste zwangerschap had ik heel erg een instelling van “het komt zoals het komen moet” en ik wilde me er bewust niet al te veel op instellen, want bevallingen lopen toch altijd anders als je verwacht. Toch wilde ik niet volledig blind en onvoorbereid de bevalling ingaan, en dus heb ik een Samen Bevallen cursus gevolgd. Ik was er, vanaf het begin, van overtuigd dat een bevalling iets natuurlijks is en dus wilde ik het ook zo natuurlijk mogelijk laten verlopen. Ik wist ook dat dit erg lastig ging worden aangezien ik op dat moment in Terneuzen woonde en je toen nog verplicht in het ziekenhuis moest bevallen.

Tegen het einde van de zwangerschap begon ik onze dochter steeds minder te voelen en uiteindelijk is er met 37+2 weken besloten mij met 37+5 weken in te leiden. Dit hele proces heb ik erg dubbel ervaren, omdat ik enerzijds erg uitkeek naar de komst van ons prinsesje, maar anderzijds niet het gevoel had iets te kunnen beslissen. Ik moest vrijwel de hele tijd aan de ctg-monitor, behalve in de nacht en tussendoor als ik naar wc moest. Hoewel die eerste bevalling eigenlijk redelijk vlot is verlopen, wist ik toen al zeker dat ik bij mijn tweede dit sowieso anders wilde gaan doen.

Ja, en toen raakte ik zwanger van onze tweede dochter. Ik ging al gauw op zoek naar mogelijkheden voor een uitgebreidere programma voor de bevalling en kwam heel snel bij “Jouw geboorte avontuur” terecht, en wat voelde dat fijn en als een warm bad! Ik deed eerst bij Elaine haar gratis masterclass “Relaxed zwanger” en wist toen dat het programma“Relaxed bevallen vanuit Regie®” precies was wat ik nodig had. Ik heb het programma 22 weken gevolgd, wilde zo vroeg mogelijk voorbereid zijn op alles wat ik kon verwachten, en genoeg tijd hebben om mijn bevalplan te schrijven en eventueel herschrijven. Van onze tweede ben ik uiteindelijk met precies 40 weken bevallen, en het verhaal rondom die bevalling kun je terugzien op het Instagram kanaal van Elaine en ook op deze website op de “over mijn bevallingen” subpagina. Maar wat het belangrijkste is, is dat het dankzij het programma RBVR® voor mij echt een droombevalling was, met alle mensen om mij heen die ik wilde!

Zoveel moeten, had ik toen met mijn 1e maar geweten wat allemaal mogelijk is. Daarom wist ik na de bevalling van mijn 2e dat ik dit ook andere vrouwen gun en wil ik dus alles eraan doen om hen de tools te geven om dit mogelijk te maken. Ik heb een korte tijd voor Elaine bekend maakte dat de Academy kwam, met haar hierover gesproken en haar verteld dat als zij ooit een opleiding voor oud-cursisten en andere geïnteresseerden zou maken ik die opleiding ook zeker zou willen volgen. Zij heeft mij toen verteld dat zij inderdaad bezig was met de Academy, maar helaas was ik op dat moment nog bezig met een andere opleiding en was ik mentaal nog niet bereid deze op te geven, dit heb ik uiteindelijk wel gedaan omdat ik daar ongelukkig van werd en nog ongelukkiger van het nog niet kunnen volgen van de Academy. Ik ben nu sinds maart 2023 achter de schermen allerlei dingen aan het regelen geweest om mijzelf een zo succesvol mogelijke start te gunnen en hoop van harte heel veel koppels heel fijn en goed te kunnen gaan helpen.

NOVA JOY BIRTHING

Extra informatie

WhatsApp whatsapp