Werklocatie

Omgeving Bevelanden

Novajoy Birthing - Met behulp van regie en kennis een vreugdevol nieuw begin creëren met de geboorte van je baby!

Over Nova Joy Birthing

Novajoy Birthing - Met behulp van regie en kennis een vreugdevol nieuw begin creëren met de geboorte van je baby!

LEER MIJ KENNEN

Over Nova Joy Birthing

Welkom bij Nova Joy Birthing! Wat fijn dat je mij gevonden hebt. Ik hoop dat je je hier geborgen mag voelen en wil je op dit stukje van mijn website graag een beetje over het ontstaan van de naam willen vertellen:

Nova staat voor nieuw, het nieuwe begin dat ontstaat met de geboorte van jouw baby. Joy staat voor vreugdevol, om te symboliseren dat ik hoop dat jullie, met behulp van de RBVR® cursus die jullie bij mij volgen, een vreugdevolle geboorte van jullie kindje mogen meemaken!

Maar, als jullie het stukje over mij, Jessica, persoonlijk hebben gelezen of gaan lezen, dan zullen jullie ook zien dat Nova en Joy onderdeel zijn van de namen van mijn eigen dochters. Dat vond ik ook erg belangrijk, hen op enige manier in de naam en het logo te betrekken, omdat ik dit bedrijf ook ben gestart voor en door hun!

NOVA JOY BIRTHING

Extra informatie

WhatsApp whatsapp